Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Man in black Tribute'
22mrt

Activiteit in Werkendam: Man in black Tribute

Vrijdag 22 maart 2019 vanaf 21:00 uur.

NIEUWENDIJK - Man in black-tribute bij X.G.P.

De Def Americans zijn de afgelopen jaar al een aantal keer in Nieuwendijk op visite geweest, en al die keren wisten ze een dijk van een show neer te zetten, dus zijn we extra blij dat we ze hebben kunnen overhalen om op vrijdag 22 maart weer eens bij Xinix langs te komen als onderdeel van de “Johnny Cash At San Quentin 50th Anniversary”-tour.

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten de Def Americans de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden nieuw leven ingeblazen. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.
Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Van kroeg tot poppodium, van feesttent tot festival, van muziekcafé tot theater, Def Americans staat vanaf het ontstaan in 2007 garant voor een authentieke en integere Johnny Cash show. Komt dat zien in Xinix!
Xinix gaat vrijdag 22 maart om 21.00 uur open en de Def Americans spelen vanaf 22.00 uur. Entreeprijzen: jeugdleden € 12,00, leden € 13,00 en niet-leden € 15,00

Meer info en voorverkoop: www.xinix.nl en www.defamericans.nl

Contactinformatie:
Locatie: Nieuwendijk
Organisator: Poppodium Xinix
Telefoonnummer: 0183 - 405 808
Website:http://www.xinixweb.nl


Deel dit bericht met je vrienden!