Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Streektalenten op lenteavond ' “Wat van ver komt, is lekker”, zo luidt het spreekwoord.
21mrt

Activiteit in Werkendam: Streektalenten op lenteavond

Donderdag 21 maart 2019 vanaf 19:30 uur.

DUSSEN - Streektalenten op eerste lenteavond in kasteel Dussen

“Wat van ver komt, is lekker”, zo luidt het spreekwoord. Jazeker, maar minstens zo bijzonder en goed komt van dichtbij, van onze streektalenten. Op donderdag 21 maart laat vanaf 20.00 uur een groep van diverse artiesten uit Altena zich van hun beste kant zien en horen in kasteel Dussen.

Dieuwke Aalbers, Wilbert Stembord en Richard Hengeveld openen de avond met liederen van Schubert en Mozart. De meerstemmige mannen van Chanting Lads volgen, met eigen bewerkingen van shanties, traditionals en ballads, al dan niet begeleid door accordeon en cajon. La Fleur & Ellen Hartman sluiten de muzikale avond af met melancholische singer-songwritersklanken van zang en gitaar. Ondertussen is er een doorlopende expositie van sculpturen van Tim Zwijnenburg te zien op de omloop van het kasteel.

Het wordt een ‘Open-Hoed-Voorstelling’ wat betekent dat elke bezoeker achteraf zijn of haar waardering tot uiting brengt met een ‘duit – in – de – pot’. En dat heel letterlijk, want in het kasteel kan niet worden gepind!

Kom vanaf 19.30 uur gezellig binnenlopen op deze eerste lenteavond – zonder reservering vooraf-  en kom in ontspannen sfeer genieten van al het moois wat onze streek te bieden heeft…

Contactinformatie:
Locatie: Dussen
Organisator: Kasteel Dussen
Telefoonnummer: 06-22150247
Email:info@kasteel-dussen.nl
Website:http://www.kasteel-dussen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!