Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Impro benefietvoorstelling voor Niels met Generaal Pardon!' Generaal Pardon! draagt graag een steentje bij. U bent van harte welkom.
01mrt

Activiteit in Werkendam: Impro benefietvoorstelling voor Niels met Generaal Pardon!

Vrijdag 1 maart 2019, van 20:00 uur tot 22:30 uur.

SLEEUWIJK - ‘Eén voor allen, allen voor Niels’. Een dol-fijne voorstelling: een avondje improvisatietheater met Generaal Pardon!

Generaal Pardon! speelt in het Trefpunt in Sleeuwijk een benefietvoorstelling voor Niels van der Giessen (20) die lijdt aan het Pitthopkins Syndroom. Met Dolfijntherapie kan Niels nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Om dat te realiseren is veel geld nodig. 2020 wordt voor Niels, die in Tweede Thuis in Altena in Werkendam woont, een bijzonder jaar. Hij gaat dan met zijn ouders en broers naar Curaçao om dolfijntherapie te volgen.

Wees dus meer dan welkom op 1 maart en werp uw bijdrage na afloop in de ‘hoge hoed’. (Waar veel geld in ‘past’ ...)

Zalencentrum Trefpunt, (Gereformeerde kerk) Notenlaan 69, 4254 CC,Sleeuwijk.

Dolfijntherapie

‘Met de (wetenschappelijk onderbouwde) therapie willen we motorische en communicatieve vaardigheden bij Niels ontwikkelen. Ook op gebied van sensorische integratie en concentratie kunnen we vooruitgang behalen. Wat zou het fantastisch zijn als je zelf meer invloed en zeggenschap kunt krijgen over je eigen leven. Uit ervaring van anderen weten we dat dit mogelijk is en dat het zorgt voor afname van frustratiegedrag.’

Meer info KLIK HIER ...

Contactinformatie:
Locatie: Sleeuwijk
Organisator: Generaal Pardon!
Website:http://www.yrrostheater.com


Deel dit bericht met je vrienden!