Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Hart en Hand-activiteit voor ouderen' Een activiteit voor de ouderen in Goezate en d'Altenaer.
20feb

Activiteit in Werkendam: Hart en Hand-activiteit voor ouderen

Woensdag 20 februari 2019 vanaf 19:00 uur.

WERKENDAM - Op woensdag 20 februari (19:00) organiseert SGP Jongeren namens Hart en Hand weer een activiteit voor de ouderen in Goezate en d'Altenaer.

'Het nieuwe jaar is alweer een tijdje begonnen en de eerste avond van het jaar staat alweer gepland. Voor woensdagavond 20 februari staat er weer een gezellige avond met onze ouderen op de planning.

Deze avond hopen wij opnieuw niet alleen de ouderen in Goezate te bezoeken, maar ook de ouderen in d'Altenaer zullen deze avond weer bezocht worden. In Goezate hopen we verschillende activiteiten te gaan doen, en bij de ouderen in d'Altenaer hopen we koffie te gaan drinken bij de ouderen thuis of in de zaal. Hieronder kunnen jullie je voorkeur geven voor de activiteit die je graag zou willen doen op 20 februari.

Let op! Deze keer kun je je opgeven voor een extra activiteit. Zoals in de mail vermeld staat worden er met de bingo verschillende prijzen weggegeven, die we gaan waarmaken met de jongeren. Dit zijn activiteiten die gedaan worden op een andere avond. (DUS NIET OP 20 FEBRUARI!) Hier mag iedereen zich voor opgeven! Ook degenen die niet hebben gekozen voor bingo op de avond zelf. Kijk er goed naar, want misschien zit er iets bij wat jij leuk vindt en waaraan jij graag een bijdrage wilt leveren!

Bij vragen of opmerkingen kunnen jullie altijd mailen naar hartenhandvoorouderen@outlook.com of een bericht sturen via Whatsapp naar het nummer 06-57015367.

Wij kijken uit naar een gezellige avond samen met jullie en onze ouderen.'

Hartelijke groet,

Hart en Hand voor Ouderen

Contactinformatie:
Locatie: Werkendam
Organisator: SGP Jongeren
Email:werkendam@sgpj.nl
Website:http://www.sgpj.nl/lokale-commissies/werkendam


Deel dit bericht met je vrienden!