Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Gereformeerde kerk Nieuwendijk organiseert jeugddienst' De jeugddienst heeft het thema: 'Geloof jij nog?'
17feb

Activiteit in Werkendam: Gereformeerde kerk Nieuwendijk organiseert jeugddienst

Zondag 17 februari 2019, van 18:30 uur tot 20:00 uur.

NIEUWENDIJK - Gereformeerde kerk Nieuwendijk organiseert jeugddienst: 'Geloof jij nog?'

In het dagelijkse leven kun je als Christen wel eens voor de vraag komen te staan of jij nog wel geloofd? Of dat niet een beetje ouderwets is... Of je dan ook elke week naar de kerk gaat? Deze vragen voelen vaak wat ongemakkelijk. De Gereformeerde kerk van Nieuwendijk wil hier tijdens een jeugddienst graag bij stil staan.

Tijdens een jeugddienst op zondagavond 17 februari wordt er stil gestaan bij het thema:"Geloof je nog?!". Is dat geloof dan echt zo ouderwets? En hoe kunnen we die vragen wat minder ongemakkelijk maken? Dominee Wouda zal tijdens deze jeugddienst voorgaan over dit thema.

Muzikale omlijsting
De band 4Tune zal de muzikale omlijsting van de jeugddienst verzorgen. Met mooie opwekkingen, maar ook diverse pop-nummers hopen we je te helpen met die ene vraag:"Geloof jij nog?!". Zodat we deze vraag volmondig en trots kunnen beantwoorden met:"Ja natuurlijk geloven wij nog!"

De jeugddienst van de gereformeerde kerk van Nieuwendijk vindt zondagavond 17 februari plaats vanaf 18.30 uur aan de Kerkweg 3 in Nieuwendijk.

Ben jij erbij? Laat het weten via Facebook 

Contactinformatie:
Locatie: Nieuwendijk
Organisator: Gereformeerde kerk
Telefoonnummer: 0183 - 40 33 26
Email:info@gknieuwendijk.nl
Website:http://www.gknieuwendijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!