Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: '7 tegen 7 toernooi'
30jun 2018

Activiteit in Werkendam: 7 tegen 7 toernooi

Zaterdag 30 juni 2018 vanaf 09:00 uur.

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 30 juni a.s. wordt het traditionele Recreatief Toernooi 7 tegen 7 weer georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende toernooi staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en respect (Slidings zijn dit jaar weer verboden), waarbij natuurlijk de gezonde wil om te winnen aanwezig mag zijn. Het toernooi zal rond 10.00 uur van start gaan, maar de definitieve tijden zullen bekend gemaakt worden als het totale speelschema bekend is.

Spelregels toernooi 7 tegen 7:
Er wordt gespeeld 7 tegen 7 inclusief keeper op een half veld. Per team mogen er maximaal 3 selectiespelers in het veld staan, met dien verstande dat één van deze 3 spelers als keeper fungeert. Onder selectiespelers worden spelers verstaan die in een 1e of 2e elftal spelen. Ook jeugdspelers voetballend bij een B.V.O. worden aangerekend als selectiespeler.

Mededeling:
Naar aanleiding van het succes van vorige jaren is er weer een aparte poule gemaakt met teams die zijn samengesteld uit spelers/speelsters met “mindere” voetbalkwaliteiten. De teams in deze poule spelen een onderling toernooi en nemen niet deel aan eventuele kruisfinales van het hoofdtoernooi.
Let op! In een team dat zich inschrijft voor de recreanten poule mag maximaal 1 selectiespeler zitten en het is niet toegestaan om met meerdere teams mee te doen.

Inschrijving en Inschrijfgeld:
Er kan vanaf heden worden ingeschreven door het sturen van een e-mail naar: recreatieftoernooi@vvaltena.nl Geef hierbij de naam van je team door en naam van de contactpersoon met telefoonnummer. Als je als team in de aparte poule wil waarin de teams worden ingedeeld met “mindere” kwaliteiten geef dit dan bij je inschrijving aan. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,= per team en dient te worden voldaan voor aanvang van het toernooi in de bestuurskamer. We hebben weer een maximaal aantal teams die kunnen deelnemen dus voorkom teleurstelling en schrijf je tijdig in.

Feestavond:
Na afloop van de finale van het recreatief toernooi (ongeveer 16.30 uur) zal er een feestavond van start gaan in de kantine. De feestavond wordt georganiseerd door het 5e elftal van vv Altena. Het thema van deze feestavond  wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. De feestavond zal tot +/- 22.00 uur duren.

Contactinformatie:
Locatie: Nieuwendijk
Organisator: vv Altena


Deel dit bericht met je vrienden!