Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: ' Amerikaans auteur spreekt in Werkendam '
20jun 2018

Activiteit in Werkendam: Amerikaans auteur spreekt in Werkendam

Woensdag 20 juni 2018 vanaf 19:30 uur.

WERKENDAM - Lois Tverberg woont in Holland in Michigan maar reisde al vaak naar Israël om inzicht te krijgen in de Joodse wereld in de tijd van Jezus en in de Bijbelse cultuur. Tverberg is directeur van het En-Gedi Resource Center en heeft vier prachtige boeken geschreven over haar studie van de Bijbel vanuit de Joodse achtergrond.

Deze vier boeken zijn in het Nederlands vertaald. Van de eerste twee boeken is al een derde druk uitgegeven. Het nieuwste boek De Bijbel lezen met rabbi Jezus geeft inzicht in de grote verschillen tussen onze moderne westerse cultuur en die van het Midden-Oosten. De kloof tussen die twee is de laatste eeuw heel groot geworden en daardoor begrijpen wij de Bijbel vaak niet goed.

In juni maakt Lois Tverberg een rondreis door Nederland. Ds. Maathuis uit Werkendam nodigde haar via uitgever Klaas de Jong uit om in de Maranathakerk te spreken. Tverberg nam de uitnodiging aan en komt op DV woensdagavond 20 juni in de Maranathakerk, Gedempte Haven 1 in Werkendam.

De ontvangst is vanaf 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. De toegang is gratis en er is een tolk aanwezig. Natuurlijk is er ook gelegenheid om haar boek(en) te laten signeren.

Contactinformatie:
Locatie: Werkendam
Organisator: Maranathakerk
Telefoonnummer: 0183503576
Email:rr.maathuis@filternet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!