Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nacht van Gebed' ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben.
01jun 2018

Activiteit in Werkendam: Nacht van Gebed

Van vrijdag 1 juni 2018 tot en met zaterdag 2 juni 2018, vanaf 21:00,.

WERKENDAM - Nacht van Gebed in Werkendam

Bid 1 op 2 juni as. voor vervolgde christenen in De Bron (Jeugdgebouw tegenover de Herv. Kerk)

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts wederom worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in “De Bron” ; Kerkstraat 3, te Werkendam.

De Nacht begint om 21.00 uur en duurt tot 5.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Open Doors heeft toegezegd dat aan het begin van de Nacht van Gebed een spreker van hen ons zal vertellen over zijn ervaringen met vervolgde christenen.

Comité Werkendamse christenen bidden voor vervolgde christenen.
Neem voor vragen contact op met:
Rien de Jong

Contactinformatie:
Locatie: Werkendam
Organisator: Comité Werkendamse christenen bidden voor vervolgde christenen
Telefoonnummer: 06-57888077
Email:rdejong55@hotmail.com
Website:www.opendoors.nl/nacht


Deel dit bericht met je vrienden!