Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kastelendag met verhalen en schrijversmuis ' Met verhalen en schrijversmuis Geronimo Stilton.
21mei 2018

Activiteit in Werkendam: Kastelendag met verhalen en schrijversmuis

Maandag 21 mei 2018 vanaf 11:00 uur.

DUSSEN - Kastelendag in Dussen met verhalen en schrijversmuis Geronimo Stilton

Tweede pinksterdag, maandag 21 mei, kasteel Dussen, dat betekent natuurlijk: kastelendag! Een fantastisch evenement voor jong en oud, dit keer rond het thema ‘VERBORGEN VERHALEN VERTELD’.

Ga je mee op zoek?

Je kunt op je zoektocht van alles tegenkomen en doen: je zult in elk geval de schrijversmuis Geronimo Stilton en zijn zus Thea vinden. Ze delen poottekeningen uit en de prijzen aan de winnaars van de verhalen-en kleurwedstrijd van de basisscholen in Altena. Je kunt dwalen door een reuze-groot doolhof, waar ook boekenfiguren zijn verstopt. Speel een spelletje, kom knutselen en laat je schminken. Op de markt en in het kasteel zijn demonstraties van o.a. bierbrouwer, tingieter, smid, papierschepper en boekbinder. Slenter langs de kramen met kunst, boeken, speelgoed, sieraden, curiosa, etc. Vind een plekje op het terras om te genieten van een lekker hapje en drankje en van de livemuziek en de verhalenvertellers. Kijk vanaf je picknickkleed naar de bootjes op de gracht.  En o ja… er wordt gefluisterd dat de Heeren van Altena en Van der Dussen aanwezig zullen zijn.

Kortom: het belooft weer een mooie pinksterdag te worden in kasteel Dussen.

Contactinformatie:
Locatie: Dussen
Organisator: Kasteel Dussen
Telefoonnummer: 06-22150247
Email:info@kasteel-dussen.nl
Website:http://www.kasteel-dussen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!