Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Straten worden geveegd'
27apr 2018

Activiteit in Werkendam: Straten worden geveegd

Van vrijdag 27 april 2018 tot en met donderdag 31 mei 2018.

Werkendam - De aannemer veegt en borstelt de straten weer. Helpt u mee om uw auto ergens anders te parkeren als u de veegauto en borstelmachines bij u in de straat ziet?

De gemeente ruimt het afval op openbare wegen en pleinen op. Voor het vegen en borstelen van de wegen heeft de gemeente een aannemer ingehuurd die het werk volgens een vastgestelde planning uitvoert. Hierin zijn vier veegbeurten opgenomen, waarvan twee gecombineerd met het borstelen van de onkruiden op wegen, voetpaden en parkeerplaatsen.

Hoe werkt het?

Tijdens deze ronde wordt door de aannemer zowel geveegd als geborsteld. Met een veegauto en een tweetal borstelmachine zal de aannemer de straat vegen en borstelen.

Hoe lang duurt het?

De nu uit te voeren ronde duurt ongeveer 6 tot 8 weken. We zijn gestart op maandag 23 april in Dussen. Het is niet exact aan te geven wanneer de aannemer bij u in de straat is. Globaal denken we volgens de onderstaande weekindeling bezig te zijn in uw omgeving:

Dussen: week 17 en 18
Hank: week 18 en 19
Nieuwendijk: week  19 en 20
Sleeuwijk: week 20 en 21
Werkendam: week 21, 22 en 23

Hoe kunt u ons helpen?

Als u de veegauto en borstelmachines bij u in de straat ziet kunt u uw auto tijdelijk elders plaatsen.

Hinder?

Tijdens de werkzaamheden kunt u tijdelijk hinder ondervinden door de machines in de straat. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat stof opdwarrelt bij droog weer. Wij vragen u dan ook om hiermee rekening te houden. Dit is niet te vermijden. Sluit tijdelijk uw ramen e.d.

Contactinformatie:
Locatie: Werkendam
Organisator: Gemeente Werkendam
Telefoonnummer: (0183) 50 72 00
Email:info@werkendam.nl
Website:www.werkendam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!