Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fashion Night Out bij Ballegooyen Modes' Het evenement is nieuw op de kalender en vervangt de traditionele Ladies Night.
18apr

Activiteit in Werkendam: Fashion Night Out bij Ballegooyen Modes

Woensdag 18 april 2018 vanaf 19:00 uur.

DUSSEN - Op woensdag 18 april aanstaande gaan de deuren bij Ballegooyen Modes open voor ‘BM Fashion Night Out’ en de verkiezing ‘BM Next Top Model 2018’. Het evenement is nieuw op de kalender en vervangt dit modeseizoen de traditionele Ladies Night.

Op het programma staat een drietal modeshows waarin mannequins de nieuwste trends van het seizoen showen. In deze shows lopen tevens de drie finalisten mee van BM Next Top Model 2018. Dit jaar strijden 17 deelnemers mee om de titel, een modecheque en een reportage in het magazine dat Ballegooyen Modes eenmaal per seizoen uitgeeft.

Tussen de modeshows door is er een loterij met prijzen en maakt een sneltekenaar desgewenst een karikatuurtekening van de bezoekers.

De bezoeker wordt onder andere door een opticien, kapper, juwelier, schoonheidsinstituut, beauty- en nagelsalon ruimschoots geïnformeerd over uiterlijke verzorging. Met verschillende hapjes en drankjes, food-advies en chocolade komt ook de innerlijke mens aan bod.

Info
BM Fashion Night Out vindt plaats in de winkel van Ballegooyen Modes, Molenkade 25 in Dussen.
De avond begint om 19.00 uur en de entree is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Dussen
Organisator: Ballegooyen Modes
Telefoonnummer: 0416 391 230
Email:info@ballegooyenmodes.com
Website:http://www.ballegooyenmodes.com


Deel dit bericht met je vrienden!