Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijzondere benefietmiddag Samen voor het Kornhuys'
25feb

Activiteit in Werkendam: Bijzondere benefietmiddag Samen voor het Kornhuys

Zondag 25 februari 2018 vanaf 15:00 uur.

DUSSEN - Eind april opent woonzorgproject het Kornhuys haar deuren. Negen jongeren met een beperking wonen daar straks op een werkelijk unieke locatie. Om dat alles mogelijk te maken is de enthousiaste inzet van zorgmedewerkers van Prisma, vrijwilligers, mantelzorgers, familieleden en vrienden onmisbaar. Buiten deze inzet is het Kornhuys ook afhankelijk van financiële ondersteuning bijvoorbeeld voor de inrichting van de gezamenlijke verblijfsruimte en de tuin.

Om dit prachtige initiatief te ondersteunen wordt op 25-2 aanstaande een benefietmiddag georganiseerd onder het motto: “Samen voor het Kornhuys”. Die middag vindt plaats in de Koppelpaarden in Dussen.

Geweldig programma
Het wordt een geweldig event met entertainment, heerlijke stamppotten, een spectaculaire veiling en bijzondere gasten zoals 

Marianne Vos, Johnny Gold, Wim van den Heuvel en Harry Hens.

Het Kornhuys, een warm thuis voor jongeren met een beperking
Samen wonen in een huislijke kleinschalige omgeving, dat is wat Het Kornhuys wil zijn voor jongeren met een beperking. De voormalige klompenmakerij van familie Van Gennip aan de Korn in Dussen werd hiertoe volledig gerestaureerd en aangrenzend zijn negen zelfstandige woonappartementen gebouwd. Wonen, logeren en een zinvolle dagbesteding geeft jongeren met een complexe ondersteuningsvraag de mogelijkheid om er zelfstandig te wonen Een particulier initiatief waar kwaliteitszorg geboden wordt door Stichting Prisma.
“Een paradijsje op aarde” is niets teveel gezegd. Allereerst de fraaie plek, de historische tuin met fruitboomgaard, het wooncomfort, maar vooral ook de passie en visie waarmee dit initiatief gedragen wordt, zijn kenmerkend voor het warme, nieuwe thuis voor jongeren.

Kaarten
Kaarten bij de Koppelpaarden zijn te koop à 17,50 euro (kinderen tot 10 jaar 10 euro) of zijn verkrijgbaar via e-mail: kornhuysbenefiet@gmail.com | 

Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws volgt Het Kornhuys via Facebook.
Daar worden ook de veilingitems bekendgemaakt.

Contactinformatie:
Locatie: Dussen
Organisator: Het Kornhuys
Email:info@kornhuys.nl
Website:http://www.kornhuys.nl


Deel dit bericht met je vrienden!