Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Altena loopt voor Pink Ribbon' Lopen voor het goede doel: Pink Ribbon in Altena.
14okt 2017

Activiteit in Werkendam: Altena loopt voor Pink Ribbon

Zaterdag 14 oktober 2017 vanaf 08:30 uur.

WERKENDAM/ALTENA - Op 14 oktober wordt een traditie in ere hersteld. Tot 2014 was er jaarlijks een fietstocht voor vrouwen om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Vanaf 2017 wil men een wandeling houden van ca. 17 kilometer voor hetzelfde goede doel.

Yolanda Hak, die eerder de fietstocht organiseerde, is ook betrokken bij de wandeling. Het streven is om met maximaal 500 deelnemers een bedrag bij elkaar te lopen van 15.000 euro. 'We stoppen bij 500 omdat we de eerste keer niet willen ‘vastlopen’.

Zorg er dus voor dat u op tijd inschrijft voor deze eerste ‘Altena Rond’, wandelen voor Pink Ribbon!

De MCD en Boon’s Markt gaan in oktober in de supermarkten ook weer geld voor ditzelfde doel proberen binnen te halen. Zij vragen de klanten om statiegeldbonnen af te staan voor Pink Ribbon en het bedrag, dat de klanten bij elkaar brengen, wordt door de supermarkten verdubbeld. Daarnaast wordt elke week een actie gehouden in de folder waarbij een deel van de verkoopprijs aan Pink Ribbon wordt overgemaakt. Hiermee willen we een bedrag van 15.000 euro ophalen.

Altena Rond start tussen 8.30 en 9.30 uur. De deelnemers verzamelen op Fort Altena en gaan een prachtige wandeltocht van 17 km. maken. De tocht voert door Sleeuwijk, door uiterwaarden met runderen en paarden en langs de woning van dokter Tinus in Woudrichem. Onderweg krijgen de deelnemers natuurlijk een hapje en drankje aangeboden. Tevens wordt een stukje van het Liniepad meegenomen en voert u terug naar het beginpunt, alwaar de deelnemers nog even kunnen napraten op de binnenplaats van het Fort. Het Fort biedt de deelnemers een heerlijk broodje aan voor een redelijke prijs.

Inschrijfgeld bedraagt 10 euro. En we vragen je om zelf ook een sponsoractie op touw te zetten en je te laten sponsoren door vrienden en familie. Met deze persoonlijke acties hopen we dat alle deelnemers een veelvoud van het inschrijfgeld bijeen kunnen brengen. Op 14 oktober is er een vertegenwoordiger van Pink Ribbon aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.

Ook zullen we bedrijven vragen om deze actie financieel te ondersteunen.'

Pink Ribbon maakt zich samen met KWF sterk om borstkanker terug te dringen. Daarvoor is veel geld nodig om onderzoek uit te voeren. Pink Ribbon zal op 14 oktober bekend maken waarvoor het geld, dat wordt overgemaakt, zal worden gebruikt.  

Contactinformatie:
Locatie: Altena
Organisator: Pink Ribbon
Email:www.altenarond.nl
Website:http://Www.acties.pinkribbon.nl


Deel dit bericht met je vrienden!