Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cursus Bijbelse Genezing'
04jan 2017

Activiteit in Werkendam: Cursus Bijbelse Genezing

Iedere woensdag, vanaf woensdag 4 januari 2017, vanaf 19:45,.

NIEUWENDIJK - Cursus Bijbelse Genezing in Nieuwendijk.

Wat zegt de Bijbel eigenlijk over lichamelijke genezing? Waar komt ziekte vandaan? Welke richtlijnen geeft de Bijbel over hoe we voor zieken kunnen bidden? Wat als genezing uitblijft?

Vanaf begin januari start de christelijke Stichting Frontrunners een toegankelijke cursus met antwoord op deze vragen. Het onderwerp (gebeds)genezing wordt in 8 avonden uitgediept. Niet alleen voor vaste kerkgangers, maar voor iedereen die hiernaar nieuwsgierig is. Alle vragen zijn welkom, want samen willen we groeien in kennis en ervaringen over genezing door gebed.

De avonden worden geleid door het echtpaar Tom en Femke de Wal, zij geven leiding aan de stichting. Er zullen echter ook twee gastdocenten komen. Zij zullen delen over hun ervaring met genezing door gebed.
De bijeenkomsten zijn wekelijks op woensdagavond om 19:45 in Nieuwendijk.

De eerste bijeenkomst van de cursus ‘Bijbelse Genezing’ is op woensdag 4 januari.

Aan de cursus zijn geen kosten verbonden, maar het is prettig als u vooraf meldt dat u komt. Dan kunnen wij zorgen voor genoeg koffie en iedere deelnemer krijgt een hand-out mee. Opgeven kan door te mailen. Doe dit onder vermelding van  ‘Deelname Cursus Bijbelse Genezing’.

Contactinformatie:
Locatie: Nieuwendijk
Organisator: Stichting Frontrunners
Email:info@frontrunnersministries.nl.
Website:www.frontrunnersministeries.nl/cursus


Deel dit bericht met je vrienden!