Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inlooppunt Trema bij Tikkie Anders'
16sep 2014

Activiteit in Werkendam: Inlooppunt Trema bij Tikkie Anders

Iedere dinsdag, vanaf dinsdag 16 september 2014, van 10:00 tot 11:30 uur.

SLEEUWIJK - Elke dinsdag is er bij Tikkie Anders een Inlooppunt van Trema; voor ontmoeting, vragen en computergebruik.

Het Inlooppunt is een plek waar u anderen kunt ontmoeten. Gewoon om een praatje te maken of een kopje koffie te drinken. Wanneer u vragen heeft over uw welzijn, zorg(behoefte) of woongenot, kunt u zonder afspraak binnenlopen. De vrijwilligers van de Inlooppunten zijn goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Zij kunnen u de weg wijzen bij diverse vragen, waarvan u enkele voorbeelden op de achterkant van deze folder vindt. Iedere kern in de gemeente Werkendam heeft een Inlooppunt dat wekelijks open is, behalve in de zomerperiode (juli/augustus) en op feestdagen.

VOOR WIE?
Voor iedereen, die vragen heeft over wonen, zorg en welzijn of ongedwongen anderen wil ontmoeten, een praatje maken of gebruik wil maken van een computer met internet. Onze belangrijkste doelgroepen zijn ouderen, mensen met een beperking en/of chronische ziekte.

Tijden: Iedere dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 11.30 uur in de LUNCHROOM "N TIKKIE ANDERS" staat voor u de koffie/thee klaar!

U bent van harte welkom!

 

Contactinformatie:
Locatie: Sleeuwijk
Organisator: Trema | Tikkie Anders


Deel dit bericht met je vrienden!