Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Evangelische Toerusting School (ETS)'
09sep 2014

Activiteit in Werkendam: Evangelische Toerusting School (ETS)

Iedere tweede en vierde dinsdag van de maand, vanaf dinsdag 9 september 2014, van 19:30 tot 22:15 uur.

SLEEUWIJK - Het nieuwe cursusjaar van de Evangelische Toerusting School (ETS) start op 9 september 2014.

Als onderdeel van het Evangelisch College, een organisatie die zich inzet voor Bijbelonderwijs, biedt de ETS een vierjarige interkerkelijke Bijbelcursus aan op 57 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen ruim 1.100 cursisten deze cursus.

De Bijbelcursus van de ETS is bedoeld om mensen te helpen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. Het leren lezen van de Bijbel staat hierbij centraal. In de lessen wordt onder andere aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld.

Ook in Sleeuwijk verzorgt de ETS een cursus. De lessen vinden plaats op de tweede en vierde dinsdag van de maand, van 19.30 uur tot 22.15 uur op in het Zalencentrum Trefpunt, zaal 6, Notenlaan 69, 4254CC Sleeuwijk.
De lessen worden verzorgd door de docenten Leo van den Heuvel (Oude Testament) en Wim Evers (Nieuwe Testament).
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd in september gratis en vrijblijvend de lessen Oude en Nieuwe Testament bij te wonen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zie voor meer informatie over de cursus de website van het Evangelisch College.

De contactpersoon voor de cursuslocatie in Sleeuwijk is Maud van Hemmen.
Indien u vragen heeft over de cursus, neemt u dan gerust contact op met de ETS (info@ets-cursus.nl) of de contactpersoon van de locatie.

Contactinformatie:
Locatie: Sleeuwijk
Organisator: ETS
Email:maudvanhemmen@kpnmail.nl
Website:www.evangelisch-college.nl/ETS.html.


Deel dit bericht met je vrienden!