Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Voltena zoekt 'leuke mensen' ' Wie een warm hart heeft voor beachvolleybal mag reageren.
05aug

Voltena zoekt 'leuke mensen'

WERKENDAM - 'Speelster(s) gezocht voor ambitieus damesteam!' Zo begint de oproep van Voltena op Facebook. De club zoekt speelsters die grensverleggend wil trainen, die altijd willen presteren, die deel uit willen maken van een ambitieus team en die tot slot ook nog een warm hart hebben  voor beachvolleybal. 

Wie daaraan voldoet, kan zich aanmelden bij IMS Voltena Dames 1. Een team met zeer jonge, gedreven speelsters. Een team dat komend seizoen, na twee keer te zijn gepromoveerd, in de eerste divisie speelt en de ambitie heeft topdivisie te gaan spelen.Voltena laat weten: 'Een team met toptrainers Jo Rullens en Debora Kadijk, en een uitstekende organisatie. Jij kunt deel uitmaken van dat succes!'

Uitbreiden

Om de selectie uit te breiden naar 12 speelsters vraagt Voltena met name middenspelers, passer lopers, diagonaalspelers om te reageren. Ook als spelverdeler mag je contact opnemen. 'Ben je nog niet helemaal zover, maar heb je wel de ambitie om uit te groeien tot een topper, ook dan kan je ons benaderen.

Om de ambitie waar te maken wordt er vanaf 21 augustus wekelijks om maandag, woensdag en vrijdag getraind. En heb je beachvolleybal ambities. Dat kan ook, aanvullend op het zaalprogramma. IMS Voltena Dames 1 traint in Werkendam en Nieuwendijk, en speelt haar thuiswedstrijden in sporthal De Iris in Nieuwendijk.

'Meld je voor meer informatie aan bij René van der Giessen, teammanager. Hij is te bereiken op 06-81096745. Mailen mag ook: renevandergiessen@outlook.com.'Deel dit bericht met je vrienden!