Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Workshops Inge Dekker rond BOWR' Speciaal voor kinderen staan de 250 en 500 meter op het programma.
17jul

Workshops Inge Dekker rond BOWR

WERKENDAM - Op woensdag 16 augustus komt Inge Dekker naar Werkendam om een clinic te geven aan de deelnemers van de KWF sponsortocht Zwem voor MIJ tijdens de Biesbosch Open Water Race (BOWR) op 9 september.

Zwem voor MIJ is bedacht door Olympisch kampioen Maarten van der Weijden, Inge Dekker en Joost Reijns (MIJ). Halverwege de Open waterwedstrijd zijn er vier nummers speciaal voor dit goede doel toegevoegd.

BOWR
Er kan gekozen worden tussen 1000 meter individueel en speciaal voor bedrijven een business programma. Daarnaast staan er speciaal voor de kinderen de 250 en 500 meter op het programma. Op de dag van de open water race, zaterdag 9 september, zal Olympisch kampioen Inge Dekker het startschot geven.

De clinic is de eerste van de vier clinics die gegeven gaan worden in Zwembad Werkina. De andere data zijn 19, 23 en 26 augustus. De clinics gaan alleen door bij minimaal 10 deelnemers. Meer informatie is te krijgen bij de organisatie.

Inge Dekker
Inge Dekker (Assen, 18 augustus 1985) is een Nederlandse voormalig professioneel zwemster. Ze vertegenwoordigde Neerland op de Olympische Zomerspelen in 2004 in Athene, in 2008 in Peking, in 2012 in Londen en in 2016 in Rio de Janeiro. Ze was aangesloten bij LZ&PC De Haaien (Leusden), HZ&PC Heerenveen en DZ&PC (Drachten), Topzwemmen West Nederland (Dordrecht) en het Nationaal Zweminstituut Eindhoven.

Internationale toernooien
Debuut EK kortebaan 2001
OS 1x Goud – 1x Zilver – 1x Brons
WK 3x Goud – 0x Zilver – 2x Brons
WK kortebaan 4x Goud – 0x Zilver – 1x Brons
EK 2x Goud – 4x Zilver – 3x Brons
EK kortebaan 16x Goud – 5x Zilver – 3x Brons
Nationale titels 29

Meer informatie Inge DekkerDeel dit bericht met je vrienden!