dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Sleeuwijks footvolley-duo zoekt sponsoren

10 juli 2017 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Barry Ruitenberg (28) en Bjorn de Gruijter (25) willen internationaal doorbreken. Om dit te kunnen bereiken trainen beide jongens ook in de winter hard door. Barry zocht zelfs tijdens zijn vakantie in Brazilië spelers op om mee te trainen. Bjorn speelde naast de trainingen nog een toernooi in Miami waar hij de kwartfinale wist te bereiken. Even footvolleyen is voor beiden geen optie. Aldus VV Sleeuwijk.

De afgelopen weken speelde het duo twee internationale toernooien, in Graz en Barcelona. Beide goed bezet, met internationale teams: in Barcelona twintig en in Graz zestien teams, waaronder full profs uit Brazilië. Het niveauverschil tussen de Europese teams en Brazilië is dan ook duidelijk zichtbaar. 'Daar trainen de teams dagelijks en verdienen ze er hun brood mee. Binnen Europa is dit helaas nog niet mogelijk', meldt de Sleeuwijkse voetbalclub. 

Sponsoren
Omdat het duo deel neemt aan verschillende nationale- en internationale toernooien worden ze steeds meer bekend binnen de sport. Dit resulteert in meer uitnodigingen voor grotere toernooien. Beide zijn erg gemotiveerd en willen doorgroeien in de sport. Om dit te bereiken is het nodig om juist die internationale toernooien te spelen.

VV Sleeuwijk meldt op haar website: 'Vanwege onder andere de kosten die daarbij komen kijken is dit helaas nog niet altijd mogelijk. Voor de laatste twee toernooien ontivngen ze van twee sponsoren eenmalig een mooi bedrag in ruil voor reclame. Aan de motivatie van de jongens ligt het niet en ze zoeken daarom geïnteresseerde sponsoren die hen willen helpen om verder door te groeien.' (VV Sleeuwijk)

Meer info via www.vvsleeuwijk.nl

Lees meer over:

sport footvolley
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.