Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jochem van den Hoek verongelukt tijdens Isle of Man TT' De Werkendamse coureur werd slecht 28 jaar.
07jun

Jochem van den Hoek verongelukt tijdens Isle of Man TT

WERKENDAM - Jochem van den Hoek verongelukte woensdagmorgen (6-6) tijdens de Isle of Man TT Races. Van den Hoek crashte in de Superstock-wedstrijd en overleed aan zijn verwondingen. Hij werd slechts 28 jaar.

Jochem kreeg het ongeluk tijdens de 11e Milestone in de eerste ronde van de race. Na het ongeluk werd hij ter plekke geholpen door medisch personeel. 

De Werkendmase coureur maakte zijn TT-debuut vorig jaar en noteerde toen een 44e plaats in de Superbike TT en een 34e positie in de Superstock race. In de 2016 Senior TT race finishte hij als 36e. Op een 27e plek eindigde hij afgelopen zondag 4 juni in de Super Bike race. Het werd zijn hoogste ranking die hem een bronzen plak opleverde. 

Afgelopen zondag poste hij op YouTube nog een filmpje over zijn trainingsweek. Onder de beelden groeit het aantal condoleances.

Verslagenheid
Ook op internetfora en social media is de verslagenheid groot. Het organiserende ACU Events Ltd betuigt op de website haar medeleven voor familie en vrienden van Jochem.

(Foto onder ACU Events Ltd - boven archieffoto)Deel dit bericht met je vrienden!