Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Beachsportvereniging Werkendam dankt alle vrijwilligers' Heel veel mensen zetten hun schouders onder het onvergetelijke evenement.
24mei

Beachsportvereniging Werkendam dankt alle vrijwilligers

WERKENDAM - Beachsport Werkendam kijkt terug op twee fantastische dagen beachvolleybal op het allerhoogste niveau op twee topplocaties. Het werd een (verdiend) Werkendams feestje. door de onbetwiste toernooiwinst voor Emi van Driel en Raïsa Schoon, het koppel van de Copakadijk. Maar voordat de eerste beachvolleybal het net over kon, werd er veel werk verzet. Veel mensen kwamen in touw. Beachsportvereniging Werkendam bedankt ze allemaal in een open brief..

Wat een ongelofelijk mooi eredivisietoernooi hebben we meegemaakt het afgelopen weekend. Fantastische locaties, geweldig weer, super spelers. Maar vooral: Wat een ongelofelijk mooi eredivisietoernooi hebben we meegemaakt het afgelopen weekend. Fantastische locaties, geweldig weer, super spelers. Maar vooral: heel veel mensen die er met volle inzet met ons de schouders onder hebben gezet om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Wat een taken zijn er uitgevoerd, wat een werkzaamheden zijn er verricht, bijna teveel om op te noemen. Bardienst, gastvrouw, disc jockey, harker, teller, ballenkind, graver, bordensjouwer, speaker, perschef, wedstrijdleiding, catering, kinder-entertainer, geluidsman, parkeerwacht, klusjesman, tentenbouwer, sponsor, budgetbewaker, kwartiermeester, fotograaf, popcornmaker, prijsuitreiker, cameraman, vervoerder, en waarschijnlijk vergeet ik nog wel het één en ander…sommigen een paar uur, anderen twee en meer volle dagen van vroeg tot laat..het maakt niet uit, jullie deden het!

…en natuurlijk toeschouwers, sponsoren, officials, wedstrijdleiding…
Mensen, het was fantastisch. Ik wil jullie namens het hele bestuur enorm bedanken voor jullie hulp, inzet en betrokkenheid bij onze vereniging. Jullie waren bij misschien wel het mooiste toernooi van de Eredivisie Beachvolleybal Tour 2017, en daar zijn wij trots op, en daar mogen jullie zelf ook trots op zijn.

Nagenieten kan volop: in diverse kranten zijn al mooie artikelen verschenen, er zijn geweldige foto’s gemaakt, en ik heb horen fluisteren dat er hard gewerkt wordt aan een mooie ‘aftermovie’.
Nogmaals dank, dank, dank, en kan je er geen genoeg van krijgen: aanstaande donderdag en vrijdag is er weer volop beachvolleybal op de Copakadijk, waar dan de Jeugd Beach Ranking wordt gespeeld, en komend weekend is de Eredivisie Beachvolleybal Tour in Vlissingen.

See you at the beach,
Beachsport Vereniging Werkendam

René van der Giessen
Voorzitter

(Archieffoto Beachsport Vereniging Werkendam)

Zie ook:
Beachteam Werkendam wint op eigen terrein alle wedstrijden (ma, 22 mei 2017)
Eredivisie beachvolleybal komt naar Werkendam (di, 28 mrt 2017)
Eredivisie Beachvolleybal naar Werkendam (di, 17 jan 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!