donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Avond4daagse Werkendam bedankt vrijwilligers

19 mei 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Avond4Daagse Werkendam editie 2017 zit erop. De organisatie kan terugkijken op een succesvol verlopen evenement. Het nieuwe bestuur van de wandelavondvierdaagse is blij met en dankbaar voor alle hulp en support. In een open brief laten zij de vrijwilligers weten:

"Dit was voor ons een spannend jaar. Wij als compleet nieuw bestuur die "even" een avond4daagse ging organiseren voor maar liefst 950 mensen! Dat zou ons natuurlijk nooit gelukt zijn zonder hulp. Denk hierbij aan het oude bestuur waar we vaak een beroep op hebben mogen doen, de hulp van de vele vrijwilligers die zich meerdere dagen beschikbaar hebben gesteld om alles in goede banen te leiden, Kozakken Boys voor het beschikbaar stellen van de locatie, onze twee fotografen die voor de vele leuke foto's hebben gezorgd. Petje af voor jullie allemaal en heel hartelijk bedankt namens ons!

Tijdens het defilé zagen we de vele blije gezichtjes die trots rondliepen met een medaille. We mochten weer medailles uitdelen aan mensen die al jaar na jaar weer meelopen. Wat een prestatie! Dat is waar we het voor doen! Wij hebben hier veel liefde, zorg en vrije tijd in gestoken en hebben onze uiterste best gedaan om dit zo goed mogelijk te organiseren. Wij hopen dat jullie volgend jaar weer allemaal met ons mee zullen lopen! Bedankt voor de drukke, maar vooral leuke week!

Nu gaan we even bijkomen zonder zorgen over bands, medailles, routes en startkaarten.... 

Janica, John, Niels, Mychel, Miranda en Angela"

Lees meer over:

wandelen avond4daagse
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.