zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Hoofdrol meiden BC Cross Smash in eerste competitiewedstrijd

12 februari 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Zaterdag (10-2) speelde het eerste Regioteam (onder 15 jaar) uit tegen SV Vridos uit Giessenburg. Daniel Schermers bood zeer goed tegenstand tegen Kylian, helaas verloor hij in drie sets. Joris kon geen potten breken in zijn enkel, maar wist aan de zijde van Gernine het gemengddubbel te winnen. Het team won uiteindelijk zelfs met 3-5 omdat alle meisjeswedstrijden (beide enkels, het dubbel en beide gemengddubbels) werden gewonnen door Marlies de Jong en Gernine Koek!

Het eerste opstapteam (eveneens onder 15 jaar) verloor thuis helaas met 3-5. Daar was een hoofdrol weggelegd voor Kim Beumer die haar beide partijen won. Het derde punt werd knap binnengehaald door Matthias de Jong.

Te groot

Het tweede opstapteam (onder 12 jaar) had thuis een zeer zware wedstrijd en verloor helaas met 7-1. De tegenstander had duidelijk veel meer ervaring. Het ene punt werd knap binnengehaald door Boaz Visser en Dirk Alberts, waarna Boaz ook in zijn enkel zijn tegenstander tot een derde beslissende dwong, maar net verloor. In de middag was het de beurt aan het derde opstapteam (eveneens onder 12 jaar) uit tegen Sliedrecht. Deze bleken echter een maatje te groot voor het jongste team van de Werkendammers. Ondanks de 8-0 nederlaag werden in diverse sets 15 punten of meer behaald. 

Alle teams hebben nu in verband met de aankomende voorjaarsvakantie een paar weken rust, waarna de competitie op 11 maart weer start. In de tussentijd wordt flink getraind en op 4 maart staat het Jeugd Introducé toernooi van 9:00 tot 11:30 uur op het programma.

Einduitslag

SV Vridos 2 - BC Cross Smash Regio1        3-5
BC Cross Smash Opstap1 - BV Silver Shuttle 1    3-5
BC Cross Smash Opstap2 - BV Silver Shuttle 2    1-7
Shuttle Up 1 - BC Cross Smash Opstap3        8-0

Lees meer over:

sport badminton BC Cross Smash
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.