vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Trein Kozakken Boys JO19 dendert door!

6 december 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Zaterdag stond het (sub)topduel Kozakken Boys JO19 tegen Kloetinge op het menu. De uitwedstrijd werd met 4-2 verloren. Er viel dus genoeg te voetballen voor de Werkendammers.

De wedstrijd begon met een overwicht van de Boys. Alles speelde zich af op de helft van de tegenstander. Dit resulteerde in de eerste 15 minuten direct al in een 3-0 voorsprong.

In de daarop volgende minuten ging het spel wat op en neer met twee kleine kansjes voor Kloetinge waarbij keeper Wouter één keer moest ingrijpen op een vrije trap die richting de kruising ging. Johnny Lommers vond het uiteindelijk niet genoeg en ging op zoek naar zijn derde treffer. Deze werd ook gemaakt op aanleggen van Redwan. 4-0 en een hattrick voor Lommers.

Geen verslapping
Ondanks de 4-0 voorsprong was er geen sprake van verslapping in de tweede helft. De 5-0 werd in de 54e minuut gemaakt . Een indirecte vrije trap die werd gegeven door de scheids in de 16 meter omdat de keeper de bal te lang in zijn handen hield, werd door Lommers benut die zo zijn vierde doelpunt van de wedstrijd maakte.

Angelo schoot in de 62e minuut de 6-0 binnen na een mooie actie. Hij kwam van links naar binnen, in de 16 meter en rondde af met een mooi schot in de verre hoek. Helaas kreeg Angelo in de 75e minuut zijn tweede gele kaart. Hierdoor moesten de Boys met tien man verder.

Ondanks de man minder werd er door de Boys niks weggegeven. De eindstand werd bepaald door Quinton. Maverick stuurde hem weg na een pass van 50 meter die Quinton goed controleerde, de keeper omzeilde en goed binnenschoot. Het zette de eindstand op 7-0.