donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Extra verkeersmaatregelen rond Kozakken Boys - Ajax

20 oktober 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Kozakken Boys speelt woensdag 26 oktober om 18.30 uur in de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi tegen Ajax. Vanaf 16.00 uur zijn om die reden binnen de gemeente Werkendam uitgebreide verkeersmaatregelen van kracht.

Gelet op de enorme belangstelling en het aantal verkochte kaarten, is het noodzakelijk dat er verkeersmaatregelen getroffen worden 'die helaas kunnen leiden tot verkeershinder'. Aldus de gemeente. 'Bezoekers van de wedstrijd die in de gelegenheid zijn om op de fiets of te voet te komen, adviseren wij omdat vooral ook te doen.'

Borcharenweg afgesloten

Vanaf 16.00 uur is de Borcharenweg afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Deze straat wordt gebruikt als parkeerzone. Iedereen die normaal gesproken van deze weg gebruik maakt, moet omrijden.

De Zandsteeg en de Schans
Deze zijn afgesloten voor doorgaand verkeer en er geldt een parkeerverbod. Vanaf 16.00 uur wordt de Zandsteeg richting de Schans afgesloten voor het doorgaande verkeer. De Schans is alleen toegankelijk voor bewoners en bestemmingsverkeer. Bewoners worden hier persoonlijk over geïnformeerd. De Schans blijft wel open voor de hulpdiensten.

Op de Zandsteeg en de Schans is een parkeerverbod van kracht. Parkeren van de auto is niet toegestaan. Hier wordt nadrukkelijk op gecontroleerd en gehandhaafd als dat nodig is.

De Monnikenhoef
De Monnikenhoef is afgesloten voor het verkeer (voor de bereikbaarheid van de hulpdiensten voor de Werkense Polder). Ook hier is het verboden te parkeren. De Zandsteeg, Schans en Monnikenhoef zijn wel toegankelijk voor fietsers en voetgangers.

De Kozakken Stoep / Lange Wiep
Vanaf 16.00 uur zijn ook de Kozakken Stoep / Lange Wiep afgesloten voor het verkeer. Deze worden gebruikt als parkeerzone.Bewoners van de Werkense Polder kunnen hun woning bereiken via de route Dijkgraaf den Dekkerweg, Bandijk, Sasdijk en Richter. Op deze wijze kunnen zij ook de wijk verlaten. De bewoners van de Werkensedijk kunnen via de Kerkstraat hun woning te bereiken.

Parkeren
Parkeren van de auto moet vooral gebueren op de locaties waar een P staat. Dit zijn onder andere het gemeentehuis (Raadhuisplein 1), het parkeerterrein bij Sporthal de Crosser (Raadhuisplein 19) en bij de Werkina (Werkina). Deze parkeerzone is te bereiken door de P te volgen. Daarnaast mag er geparkeerd worden op de Borcharenweg en de Grote Waardweg richting het industrieterrein. Om te kunnen parkeren op de Borcharenweg moet de parkeerroute worden gevolgd  Op de Dijkgraaf den Dekkerweg staan borden met daarop: Parkeren KB-Ajax volg P. Op het kaartje is de parkeerroute aangeduid in het geel. Rondom het sportcomplex van Kozakken Boys en op cruciale locaties wijzen professionele verkeersregelaars en parkeerbegeleiders op de verkeersroute en parkeermogelijkheden.

De gemeente laat weten: 'Wij verwachten dat met deze maatregelen het verkeer zo goed als mogelijke is wordt verspreid, waardoor de overlast zo klein mogelijk blijft. Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze verkeersmaatregelen.'

Zie ook:

Lees meer over:

verkeer kozakken boys Ajax
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.