Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Grote drugsvangst in Werkendamse schuur' Verschillende soort hard- en softdrugs, waaronder 1000 pillen.
30jul

Grote drugsvangst in Werkendamse schuur

WERKENDAM - De politie trof zaterdag 29 juli verschillende hoeveelheden hard- en softdrugs aan in een schuur in Werkendam. Een 20-jarige man uit Breda en de 20-jarige bewoner zijn hierop aangehouden.

Agenten deden onderzoek na een anonieme tip. 'Mogelijk zou men dealen vanuit een schuurtje bij een woning.'  Toen de politie rond het middaguur poolshoogte nam, troffen zij in de schuur de Bredanaar aan. Direct zagen de agenten sporen van drugs. Hierop werd de schuur grondig doorzocht.

Tijdens de doorzoeking vonden zij verschillende soorten hard- en softdrugs aan, waaronder ruim 1000 pillen, een onbekend poeder, hennep, GHB en nog andere drusgerelateerde artikelen.

De man uit Breda en de bewoner zijn hierop aangehouden. De verdovende middelen zijn in beslag genomen.

De politie, die de locatie van de vangst niet bekend maakte, doet onderzoek naar de zaak. De mannen zitten beiden vast voor verhoor.

De politie laat weten: 'Heeft u ook informatie die u met ons wil delen? Dit kan anoniem via meld misdaad anoniem via 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl'Deel dit bericht met je vrienden!