Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ramkraak bij Sleeuwijkse juwelier ' De auto die de pui ramde, bleek gestolen bij een eerdere woninginbraak
09jun 2017

Ramkraak bij Sleeuwijkse juwelier

SLEEUWIJK - Bij Goudsmid / Juwelier 't Oude Schooltje aan de Nieuwe Es werd gisteren (8-6) een ramkraak gepleegd. Dat gebeurde met een gestolen auto die zich in de pui boorde. Hierdoor ontstond een grote ravage.

De politie kreeg om 02.00 uur een melding dat werd ingebroken in een winkel op de Nieuwe Es.  Dieven hadden met een Volvo de pui aan de voorzijde van de winkel geramd. De auto, enkele maanden geleden gestolen bij een woninginbraak, bleef achter.

Volgens een getuige waren er vier daders betrokken bij de inbraak. Zij hebben sieraden gestolen en zijn daarna met een andere auto gevlucht.

De politie heeft de achtergebleven gestolen auto vierkant laten takelen, deze wordt op sporen van de daders onderzocht. Ook in de winkel wordt vandaag (9-6) een forensisch onderzoek ingesteld.

Getuigen

De wijkagent van Nieuwendijk / Sleeuwijk vraagt om tips van mensen die iets gezien of gehoord hebben. Elk detail kan belangrijk zijn.

Bellen graag met 900-8844 of bel anoniem info door op 0800-7000. Of WhatsApp (0612207006),Deel dit bericht met je vrienden!