donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Opnieuw aandacht voor verdwijning Germa van den Boom

1 mei 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Mis je mei? Jaarlijks raken duizenden mensen vermist. De een kort, de ander helaas lang. Achterblijvers zijn vaak radeloos. De politie doet haar best om de vermiste persoon zo snel mogelijk te vinden, maar heeft daarbij ook jouw hulp nodig. Om extra aandacht voor vermisten te vragen, houdt de politie de themamaand ‘Mis je mei?’ Deze maand zie je op Facebook elke week iemand die al langdurig vermist is. Zo kringt ook de verdwijning van Germa uit Nieuwendijk weer aandacht.

Germa van den Boom
Ze was net 19 toen ze in eind juli 1984 vermist raakte. Germa was voor het eerst een weekend alleen thuis en op zaterdag 28 juli ging ze met vriendinnen stappen in Gorinchem. Het groepje bezocht de bars Maddox en Carrousel. Na afloop reed ze met haar buurjongen mee naar huis. Hij zette haar rond 01.45 uur af voor de inrit van haar woning aan de Dwarssteeg in Nieuwendijk. Op maandag 30 juli zou ze beginnen aan haar vakantiebaantje in een bejaardencentrum in Werkendam. Daar kwam ze nooit opdagen. Germa is 1.78 meter lang en had die zomer blond haar. Ze heeft blauwe ogen en zou nu 51 jaar oud moeten zijn.

Heb jij informatie over Germa?

Laat het alsjeblieft weten. Dit kan op diverse manieren: via politie.nl, 0900-8844, de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070 of een mail naar het Landelijk Bureau Vermiste Personen(info@lbvp.info).

Op deze website vind je een actueel overzicht van alle mannen, vrouwen en kinderen die vermist zijn.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.