dinsdag 19 maart 2024

Alles over Altena

BRESC verhuist naar Kop van Brabant

20 oktober 2017 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - GIESSEN: Bresc kiest bedrijvenpark Kop van Brabant als nieuwe vestigingslocatie. De directie heeft besloten om de bedrijfsactiviteiten van Sleeuwijk en Giessen naar Werkendam te verplaatsen. De ruimte die het bedrijvenpark biedt, de flexibele kaveluitgifte en bouwmogelijkheden waren daarbij van doorslaggevend belang voor algemeen directeur Arjan Hak (foto rechts).

De Europese specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Om de huidige ambities waar te kunnen maken, is uitbreiding hard nodig. Daarvoor biedt Kop van Brabant alle ruimte. Arjan Hak: “Met een vestigingslocatie als Kop van Brabant kiezen we echt voor de toekomst. We hebben dan de ruimte en kunnen onze nieuwe vestiging ideaal inrichten. We laten een multifunctioneel pand bouwen waarin we alle mogelijkheden hebben om meer met onze eigen producten te werken. We bouwen grotere proefkeukens waarin we klanten op een gastvrije manier kunnen ontvangen. Daarnaast biedt het pand ruimte om uit te breiden in opslag, productiefaciliteiten en kantoorruimte. Ook woont het gros van onze medewerkers in de regio Land van Heusden en Altena. Vanuit dat oogpunt is Kop van Brabant ook gunstig voor ons.”

Kaveluitgifte
In de zoektocht naar een nieuwe locatie zijn diverse opties de revue gepasseerd. “De flexibele kaveluitgifte op Kop van Brabant was een groot voordeel ten opzichte van andere bedrijventerreinen. Hierdoor hebben we een pand kunnen ontwerpen met voldoende ruimte eromheen dat goed op elkaar aansluit en past bij onze voorkeuren.” Daarnaast benadrukt hij de fijne samenwerking en goede gesprekken met het projectbureau. “Het projectteam is heel betrokken en denkt goed mee wat voor Bresc het best passend is. Deze medewerking en persoonlijke benadering ervaar ik als grote pluspunten

Begin volgend jaar start de bouw en in november verwachten ze te verhuizen. Bresc kijkt ernaar uit straks vanuit Werkendam aan de slag te gaan.

(Foto Kop van Brabant)

Lees meer over:

kop van brabant Bresc verhuizen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.