Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Familie zoekt doorgereden bestuurster die scootmobiel aanreed' De scootmobiel (archieffoto) liep schade op.
03aug

Familie zoekt doorgereden bestuurster die scootmobiel aanreed

NIEUWENDIJK/SLEEUWIJK: Een bestuurster van een Citroën C1 reed dinsdagmiddag (1-8) door na een aanrijding met een scootmobiel. De familie van het slachtoffer zoekt via Facebook contact met de automobiliste. Dochter Mariska Secreve, uit Nieuwendijk plaatste een oproep hiertoe op social media.

Zij laat weten: "Gistermiddag (1-8) is m'n vader aangereden op z'n scootmobiel waarbij de bestuurster gewoon is doorgereden.

Dus nu ben ik op zoek naar diegene die in een zwarte Citroën C1 rijdt. Rond de klok van 16.00 uur 's middags te Sleeuwijk in de Eikenlaan, iemand met een scootmobielaanrijding die uit de Esdoornlaan kwam gereden....

Scootmobiel heeft schade, dus het kan haast niet anders dan dat zij ook schade heeft rechts voor. De bestuurder was een vrouw.

Graag zoeken wij contact, want doorrijden na een ongeval is in mijn ogen strafbaar... En het ergst vind ik nog dat je het fatsoen niet hebt om te vragen hoe het met hem gaat..... Alle info is welkom."

Niet helder is of de vader in kwestie gewond is geraakt door de aanrijding. Ongetwijfeld zal hij geschrokken zijn.

(Archieffoto)Deel dit bericht met je vrienden!