Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Open Coffee Altena 29.0: smaakvol fijn en prettig klein'
19jun

Open Coffee Altena 29.0: smaakvol fijn en prettig klein

ALMKERK - ALTENA: De ene Open Coffee is de andere niet, en die andere is weer niet de volgende. Juist dát maakt netwerken met Coffee als brandstof bijzonder aangenaam. Open Coffee Altena 29.0 gaat daarom de boeken in als 'smaakvol fijn en prettig klein'. In die prettige ambiance werden donderdag (8-6) ook de eerste algemene ondernemersverkiezingen, BizAwards Altena 2017, gepresenteerd.

Hoppend door de regio doet Open Cofee Altena alle mogelijke ondernemers aan die steeds hun deuren open stellen om vol trots hun bedrijf te laten zien. Zo voltrok editie 29.0 zich bij Kookstudio ZoetZoutZijn, midden in het groene hart van Altena. Werkelijk een toplokatie. Eigenaresse Petra Pruijsen sprak met glans over haar prettig kleine studio bedoeld om samen én biologisch te koken of als onderdak voor zinvolle werksessies. Of om te netwerken ... De aanwezige ondernemers reageerden in ieder geval enthousiast. In een schitterende ambiance werden - binnen én buiten - nieuwe contacten gelegd of bestaande ingekleurd. De 100 druppels regen verstoorden de netwerkpret niet.

BizAwards
De drijvende kracht achter Open Coffee Altena, B2B Platform Ondernemend Altena, presenteerde het event BizAwards Altena 2017: de eerste algemene ondernemersverkiezing in de regio. Een proces van nomineren en waarderen dat een aantal maanden zal beslaan en waarbij het gaat om het zichtbaar maken van onderscheidend, gevestigd ondernemerschap én om aanstormend talent. 'Door waardering onstaat verbinding'. Dat is wat BizAwards Altena wil. Ondernemers kunnen - tot 1 september - zichzelf of anderen nomineren via e-mail: info AT OndernemendAltena.nl.

De groep ondernemers die het evenement steunt, groeit gestaag. Naast de drie Altena-gemeenten, Rabobank Altena, zeven ondernemersverenigingen uit de regio, waaronder BKA en WMI, haakten onder meer ook Van Noordenne Accountants aan en Buro 26. Wie mee wil doen, en exposure wil genereren rond het event, werd uitgenodigd. Info is op te vragen via info @ OndernemendAltena.nl

Op donderdag 23 november worden op Fort Altena de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt. 'Een avond om je beste pak en mooiste jurk voor aan te trekken', zo meldden de organisatoren enthousiast. Alle aanwezige ondernemers werden ter plekke uitgenodigd, niet enkel om te gaan nomineren via www.OndernemendAltena.nl, maar ook om op 23 november aanwezig te zijn bij de apotheose voor het event dat Altena wil binden op weg naar 1-1-2019. 

Open Coffee Altena 30.0
De eerstvolgende Open Coffee Altena is op 14 september bij Pruysen Parket, Sluis 2 in Dussen. Tijd als vanouds van 09:30 - 11.00 uur. Aanmelden voor sessie 30.o is niet verplicht, maar wordt wel vriendelijk aanbevolen.

(Foto's Lisette de Rade Photography)Deel dit bericht met je vrienden!