Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Truckerdag 2017 goed voor weer een lading plezier' Opnieuw een route vol genietmomenten voor deelnemers én toeschouwers.
01jun

Truckerdag 2017 goed voor weer een lading plezier

ANDEL / ALTENA REGIO: Op zaterdag 17 juni vindt de jaarlijkse truckerdag weer plaats in het Land van Heusden en Altena. Ruim 100 vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus maken dan met mensen met een beperking een tocht door de regio.

Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs en vrijwilligers is het voor Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel weer mogelijk deze dag te organiseren.

Het evenement start bij Van der Stelt Internationaal Transport Giessen, aan de Expeditiestraat 9 in Giessen. Om 09.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt en rond 10.00 uur zal de stoet vertrekken.

Route
De tocht gaat vanaf Transportbedrijf Van der Stelt via Andel naar Giessen. Dan via Rijswijk, Woudrichem, Oudendijk, Sleeuwijk en Werkendam naar Nieuwendijk.
Vervolgens door Almkerk en Waardhuizen weer terug naar Giessen waar men rond 13.30 uur bij Transportbedrijf Van der Stelt hoopt te zijn.

De organisatie laat weten: 'Daar worden we muzikaal ontvangen door Altena Jazzband, waarna we gaan lunchen. Zanger Wim van den Heuvel uit Werkendam zorgt voor gezellige muziek.'

De volledige routebeschrijving is te zien op de website van Stichting Sport en Spel Gehandicapten: www.stichtingsportenspel.nl. Bij vragen of opmerkingen omtrent de route kan men contact opnemen met Ton Versluys, telefoon 06-53757488.Deel dit bericht met je vrienden!