Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem '2880 Rabobank-leden stemden voor Clubkas Campagne ' Leden stemden op een vereniging/stichting en verdelen zo de kas...
30mei

2880 Rabobank-leden stemden voor Clubkas Campagne

ALMKERK /REGIO - Van 9 tot en met 22 mei stemden 2.880 leden op hun favoriete clubs en verdeelden zo het bedrag dat Rabobank Altena met de Rabobank Clubkas Campagne beschikbaar stelt. De leden verdelen een bedrag van 50.000 euro.  

In totaal deden 143 verenigingen en stichtingen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Zij voerden campagne om stemmen te werven voor hun clubkas. Iedere club deed dat op een eigen manier. Leden hadden vijf stemmen te verdelen, maar waren niet verplicht ook daadwerkelijk al die stemmen uit te brengen. Het feitelijk aantal uitgebrachte stemmen bepaalt de hoogte van het bedrag per stem en dus de daadwerkelijke donatie die een club ontvangt. 

De uitslag
Tussen 6 en 20 juni ontvangen deelnemende verenigingen en stichtingen de uitslag over hun deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Ook wordt dan de originaliteitsprijs bekend gemaakt. Rond 22 juni is de uitslag van het aantal stemmen ook zichtbaar op www.rabobank.nl/altena.Deel dit bericht met je vrienden!