Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eindexamenfeest Altena Prom 2017geslaagd' Altena Prom: Hoe origineler, hoe leuker...
30mei

Eindexamenfeest Altena Prom 2017geslaagd

SLEEUWIJK - Op woensdagavond 25 mei vond op het Altena College het Altena Prom 2017 plaats: een feest voor de eindexamenkandidaten om hun middelbare schooltijd af te sluiten.

Het bleek dringen geblazen op de Rijksstraatweg in Sleeuwijk toen alle leerlingen in een zo origineel mogelijk vervoermiddel aankwamen. Van brandweerauto’s tot een chique auto en een skelter: er kwam van alles voorbij. Uit elk voertuig kwamen fraai uitgedoste leerlingen. Zij werden verwelkomd door heel veel ouders, docenten en andere belangstellenden.

Binnen kregen de leerlingen een non-alcoholische cocktail, geshaket door de Shakin’ Chefs en was er de kans om met bijbehorende photoprops op de foto te gaan. Aansluitend draaide in ’t Clockhuys het DJ-duo THNDRS, terwijl in de Pitstop de finale van de Europa League te zien was. Zodra het fluitsignaal klonk dat het einde van de wedstrijd aangaf, startten de Daredevils met hun eerste set, vol met heerlijke mash-ups van dans- en meezingnummers. 

Best dressed
Halverwege de avond werden de namen van de Best Dressed-leerlingen voor vmbo-t (Jordy), havo (Marieke) en vwo (Patricia) bekendgemaakt, net zoals die van Cutest Couple (Brian en Sterre) en Best Ride (de ‘Leger des Heils-Tuk Tuk’). Hierna werd de avond door de Daredevils afgesloten.Deel dit bericht met je vrienden!