Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bettina Kraaieveld presenteert het 100 kinderen-concert' Bettina vertolkt een prachtig zelf geschreven lied over de kinderen van het Liliane Fonds.
29mei

Bettina Kraaieveld presenteert het 100 kinderen-concert

NIEUWENDIJK - Bettina Kraaieveld is een bekende persoonlijkheid die al heel wat feestjes, partijen en concerten heeft gepresenteerd. Haar visie: “een mooie persoonlijke presentatie of een goed gesprek over zaken die er echt toe doen… zingen, verrassen en uitdagen, dat is mijn uitdaging”

Op 24juni zingt ze ook verschillende mooie liedjes en als klap op de vuurpijl komt ze met een prachtig zelf geschreven lied over de kinderen van het Liliane Fonds. En daar is dit concert voor: 100 kinderen een toekomst geven.

Spetterend
Het wordt een spetterende avond met zang van Nederpopkoor A27; Mannenkoor Onderling Genoegen, Gospelkoor Shalom. Verder speelt Fanfare ONS (het orkest van de Maestro); Presenteert de jeugd van VV Altena zich, geeft turnvereniging Zilvermeeuw een demonstratie en komt er een optreden van Breakdance BreakSquad! Tevens een mooi optreden van slagwerkgroep Nooit Gedacht en laat fotoclub Image prachtige beelden zien. Ook mag de winnaar van Nieuwendijk Got’s Talent meteen nog een keer optreden voor een volle zaal.

Kaarten
Om kort te gaan: Heel Nieuwendijk probeert 100 kinderen een mooie toekomst te geven. Kom dus allemaal naar deze prachtige avond op 24 juni om 20:00 uur. Kaartjes zijn te kopp bij Coop Nieuwendijk of te bestellen via werkgroepaltena@gmail.com. De kaartjes kosten 12,50 euro en het hele bedrag komt ten goede aan de kinderen.

Locatie is in Sporthal de Iris, Singel 16a te Nieuwendijk (Tavenu).Deel dit bericht met je vrienden!