dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

GSW Altena smaakmaker in inspireren en verbinden

10 januari 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Stichting GSW Altena heeft de smaak te pakken als het gaat om het inspireren en verbinden van mensen. Of dat nu particulieren zijn, overheden of ondernemers, GSW-boegbeeld Autje van der Lee krijgt het 'dankbaar' voor elkaar. De kopvrouw trekt de verbindende kar nu ook het Land van Heusden en Altena uit. Vanaf 16 februari gaat zij ook in Drimmelen ondernemers ontvangen, inspireren en met elkaar verbinden.

Zij laat weten: 'Dankbaar voor deze kans start ik als Ambassadrice/Host voor de nieuwe Bitterballenborrel Biesbosch. Het motto van deze organisatie, die sinds 2011 nummer één in Nederland is met 600 netwerkborrels per jaar en zo meer dan 500.000 ondernemers bereikt "Iets doen voor een ander waar een ander wat aan heeft." sluit naadloos aan bij mijn visie, het vrijwilligerswerk en onze stichting.'

Autje hoopt zo nog meer mensen te kunnen bereiken om anders te gaan denken en elkaar te gaan ondersteunen en helpen. 'We hebben een geweldige toplocatie tot onze beschikking, More Itz te Drimmelen.' Burgemeester Yves de Boer van Werkendam opent deze dag met een welkomswoord.

Diner
Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om te komen netwerken op 16 februari vanaf 17.00 uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om gezellig te tafelen met elkaar. Het Bedrijf United Dinner laat netwerkers genieten van een ongetwijfeld smaakvol diner.

More Itz is te vinden aan de Nieuwe Jachthaven 50, 4924 BA in Drimmelen.

Gratis Shoppen
GSW Altena helpt de (tijdelijk) minder bedeelde medemens aan alles wat maar denkbaar is op allerlei mogelijke manieren. Eén voorbeeld daarvan is de Weggeefshop in Werkendam aan de Vierlinghstraat.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.