donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Havendag Werkendam kan ook per heli

22 juni 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Havendag bekijken vanuit een helikopter. Het kan allemaal in Werkendam op 2 juli. Concordia Group, het Kontakt, Pro Sign Service bieden de mogelijkheid het evenement vanuit de lucht te bekijken.

De hele zaterdag vliegt de vijpersoons helikopter (vier personen + piloot) boven de havendag en het wonderschone natuurgebied rondom Werkendam. Met deze actie krijgt u een unieke kans om vanuit de lucht zowel de havendag als het geografische gebied de Biesbosch te bekijken! De Concordiakopter maakt korte rondvluchten voor een zeer scherpe prijs, zodat het voor veel belangstellende mogelijk wordt mee te vliegen. De Concordiacopter vertrekt en land op het evenemententerrein van de Beatrixhaven.

Actie
De organisatie laat weten: 'Mocht u graag 2 juli aanstaande meevliegen met de Concordiakopter surf dan snel naar www.helikoptervlucht.nl/havendagen en maak gebruik van de actiekorting. Inschrijving voor deelname kan tot en met vrijdag 1 juli aanstaande.'

Het Kontakt is als sponsor betrokken bij de havendag en samen met Concordia Group Werkendam en reclamebureay Pro Sign Serives uit Wijk en Aalburg organiseren ze op 2 juli de non-stop helikopteverluchten.

(Archieffoto WMI)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.