zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Nieuwe website voor De Biesbosch-regio

24 juli 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Hij is in de lucht, de fonkelniewe website van samenwerkende partijen Parkschap Nationaal Park de Biesbosch, Biesbosch Streeknetwerk en de gemeenten rondom de Biesbosch. Doel is bezoekers (toeristen bijvoorbeeld) te voorzien van tips en informatie over de Biesbosch zelf, maar ook van de directe omgeving.

Op deze gloedjenieuwe webstek staan de toeristische/recreatieve ondernemers uit de streek vermeld. Via een agenda worden sitebezoekers geïnformeerd over allerhande activiteiten en excursies die al dan niet dagelijks worden georganiseerd in en rond de Biesbosch. Er staan ook fietsroutes, kaarten en diverse handige tips op. De zogenaamde 'Te doen'-dingen staan overzichtelijk, middels duidelijke buttons naast elkaar: Varen, Fietsen, Wandelen enzovoorts.

Dagje uit
Beleef de Biesbosch verwoordt het als volgt: 'Deze website geeft een compleet overzicht van alle toeristische mogelijkheden die er in de regio te beleven zijn. Evenementen, rondvaarten, routes, arrangementen, hotelovernachtingen, verhuurbedrijven van boten, restaurants en ga maar door. Stel zelf je dagje samen.'

Meer weten? Ga dan naar www:beleefdebiesbosch.nl

Lees meer over:

website evenementen biesbosch
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.