vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Genomineerden Vereniging van het jaar bekend

23 mei 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / HANK - Het CDA Werkendam kiest zaterdag 30 mei voor de zeventiende keer de vereniging van het jaar. Ieder jaar wordt er rond een thema een verenigingen genomineerd, dit jaar is het thema: De meest actieve vrijwilliger!

Het CDA laat weten 'trots te zijn op alle vrijwilligers die zich inzetten voor hun vereniging. Zonder vrijwilligers zouden verenigingen niet meer bestaan! Met trots kunnen wij zeggen dat wij dit jaar maar liefst zeven vereningen kunnen nomineren.'

Nominaties
Deze vereningen worden uitgenodigd om 30 mei om 10:30 in de Kelder in Hank te zijn om te horen wie van hen door het CDA Werkendam is gekozen tot Vereniging van het Jaar 2015.

De genomineerde zijn:Marc Groeneveld, voor de Muziekvereniging Irene uit Werkendam. Lyda Noorloos, voor Kozakken Boys uit Werkendam, Jo Atens, voor de Zonnebloemvereniging uit Dussen en Hank Christiaan Flikweert, voor vv Altena uit Nieuwendijk Cees Schalken, voor de C.S. de Klaitrappers uit Dussen, Jacky van der Vleuten voor Theatergroep Yrros!, Kees Berende voor de ANBO uit Dussen.

Lees meer over:

cda nominatie vereniging
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.