vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Comité 70 Jaar Bevrijding Werkendam organiseert fotowedstrijd

18 mei 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op 5 mei eindigden de festiviteiten die georganiseerd werden in het kader van 70 jaar bevrijding. Het comité kijkt terug op een geslaagde viering en organiseert een fotowedstrijd om de sfeer nog even vast te houden.

Ton Visser: ‘We hebben gezien dat alle activiteiten druk zijn bezocht en dat mensen tal van foto’s gemaakt hebben. Nu alles achter de rug is, blikken we zelf met een tevreden gevoel terug en genieten we na van alle foto’s en video’s die we al gezien hebben. Maar ongetwijfeld zijn er nog veel meer mooie foto’s gemaakt. Daarom organiseren we een fotowedstrijd. Mensen kunnen mooiste, grappigste, ontroerendste of indrukwekkendste foto naar ons opsturen en ze maken daarmee kans op een mooie Nikon J2-camera. Helemaal in stijl een oranje exemplaar.’

Meedoen
Deelnemers kunnen hun foto’s tot uiterlijk 6 juni insturen via bevrijding@70jaarbevrijdingwerkendam.nl of inleveren bij Foto Ton Visser (Hoogstraat 22). Een deskundige jury, bestaande uit Corine Koek, wethouder Machiel de Gelder, Ton Visser en John Weeda zal de inzendingen beoordelen.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.