donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Werkendamse dorpsdichter gaat Troubabrouren

28 maart 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het is een bijzonder trio: een geschoolde zanger, een met zijn gitaar vergroeide singer-songwriter en een dichter die regelmatig ’s nachts uit bed gaat voor een paar mooie zinnen of woorden. Samen vormen zij De Troubabrours, een bijzondere luisterervaring voor een aandachtig publiek.

De Dorspdichter van Werkendam, Marcel Vaandrager, stond vaker met Frans Lodewijk en Marcus Mulder  op diverse podia. Toen zij samen in Brielle een middag mochten verzorgen is het concept geboren. Een toegankelijk gedichten, direct gevolgd door bijpassende songs met gitaarbegeleiding. De gedichten en muziek vormden een mooie aanvulling op elkaar. Vaandrager: 'Hierdoor krijgen zowel de gedichten als ook de muziek een meerwaarde. Deze vrij unieke combinatie is laagdrempelig en bedoeld voor een groot publiek. Alle gedichten en muziek worden tijdens het optreden door Marcel naadloos met elkaar verbonden.'

Gat
Dat het trio met dit concept een gat in de markt heeft gevonden blijkt nu de heren al een aantal optredens verzorgd hebben. Ook voor dit jaar staan al optredens gepland.

Wie ze wil horen en zien kan op 12 april naar een gratis optreden in de zaal boven boekhandel Cursief  aan de Kruisstraat 4 in Gorcum. Het optreden begint om 14.00 uur.

Lees meer over:

marcel vaandrager troubabours
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.