zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Hermen Vreugdenhil stemt midden in de Biesbosch

17 maart 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Hermen Vreugdenhil, lijsttrekker van ChristenUnie-SGP in Noord Brabant zal woensdag midden in de Biesbosch stemmen. Voor het eerst in Nederland zal het mogelijk zijn om op een varend stembureau te stemmen. De gemeente Drimmelen laat tijdens de verkiezingen een motorboot door het natuurgebied varen en op verschillende plekken aanleggen. Op de boot kan gestemd worden voor de provincie Noord-Brabant en het waterschap Rivierenland.

Hermen Vreugdenhil zal dit doen op de Visplaat, het eiland waar de laatste melkveehouder van de Biesbosch zijn bedrijf heeft. “Ik breng mijn stem voor de provincie graag uit bij het enige melkveebedrijf midden in de Biesbosch. Dat laat mooi zien waar ChristenUnie-SGP voor staat. Bescherming van natuur en ruimte voor boeren die in harmonie met hun omgeving boeren. Ook in de provinciale staten van Noord-Brabant zal ik mij daar voluit voor inzetten”, aldus Vreugdenhil.

Om 9.00 uur zal Vreugdenhil vanaf jachthaven Oversteeg de Biesbosch in varen naar de Visplaat waar vanaf 10.00 uur gestemd kan worden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.