vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

CDA op werkbezoek bij bedrijfsleven

17 februari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vorige week vrijdag (13-02 jl.) bracht het CDA een werkbezoek aan twee Werkendamse bedrijven: Aannemingsbedrijf P. de Visser en Paans Klimaatsystemen.

Het eerste bedrijf waar het CDA op bezoek ging, was het aannemingsbedrijf. In 1961 kocht P. de Visser zijn eerste 750 liter dragline, een tweede volgde in 1963. Met de verhuur van deze machines werd de basis gelegd voor het huidige aannemingsbedrijf.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne onderneming, gespecialiseerd in civiele -en cultuurtechnische werken. De gemeente Werkendam is ook opdrachtgever van dit bedrijf dat in Werkendam veel werkzaamheden uitvoerde.

Vakmanschap
De middag werd afgesloten bij Paans Klimaatsystemen. Paans klimaatsystemen is een krachtige, dynamische en innovatieve organisatie die gebouwd is op 50 jaar vakmanschap .Voor verschillende bedrijven, particulieren, de utiliteitsbouwsector en diverse woningbouwverenigingen ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt Paansdiverse installaties in heel Nederland.

Lees meer over:

politiek cda bedrijfsbezoek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.