donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Redactie Rivas Zorggroep zoekt deelnemers voor lezerspanel

9 februari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Bent u of kent u een fervente tijdschriftlezer en social mediagebruiker, geïnteresseerd in gezondheid, preventie en zorg? Dan is de redactie van magazine Rivas op zoek naar u of u beiden.

In uiteenlopende rubrieken brengt het magazine van Rivas Zorggroep lezers onderwerpen over gezondheid, preventie en zorg.  De redactie is benieuwd naar hoe lezers het blad waarderen en houdt op dinsdag 3 maart van 19.00 tot 21.00 uur een creatieve sessie met een lezerspanel. Deelnemers ontvangen na afloop een VVV-bon als tegenprestatie.

Vorig jaar vroeg de redactie lezers om door middel van een online lezersonderzoek hun mening over magazine Rivas te delen. In het lezerspanel kan de redactie met lezers een verdiepingsslag maken.

Programma
Bij wijze van aftrap worden deelnemers aan het lezerspanel eerst kort door de redactie meegenomen in het wat en hoe van het bladen maken. De redactie wil verder weten wat lezers graag lezen op het gebied van gezondheid, preventie en zorg. Daarom onderzoekt de redactie samen met lezers hoe magazine Rivas in die behoefte voorziet. Vervolgens gaan het lezerspanel en de redactie creatief aan de slag met nieuwe, goede ideeën voor onderwerpen in het magazine. En tot slot verkent het lezerspanel met de redactie welke online content op het gebied van gezondheid, preventie en zorg interessant wordt gevonden en hoe de redactie daar met magazine Rivas, de website en sociale media op kan aansluiten.

Aanmelden
Het lezerspanel vindt plaats op dinsdag 3 maart 2015 van 19.00 - 21.00 uur. Locatie is het verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem. Belangstellenden kunnen zich tot en met woensdag 25 februari via het aanmeldformulier op www.rivas.nl/lezerspanel aanmelden voor het lezerspanel. Daar vinden zij ook meer informatie over het programma. De redactie maakt een selectie van de inzendingen. Deelnemers ontvangen een persoonlijke bevestiging en uitnodiging.

Lees meer over:

zorg rivas
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.