woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Buitenbeter App beschikbaar voor Werkendam

29 december 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Inwoners van Werkendam kunnen nu via de telefoon of via de website problemen of wensen over de buitenruimte melden. Het CDA Werkendam is blij met bewoners die betrokken zijn en problemen, irritaties en verbeteringen bekend willen maken.

Het CDA laat weten: 'Wij willen namelijk graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren, voor iedereen. Via het meldpunt en telefoon is het nogal wat omslachtig en voor sommige behoorlijk ingewikkeld om iets door te geven. Daar is nu verandering in gekomen. De buitenbeter app. In heel veel gemeenten wordt door burgers de BuitenBeter app gebruikt! Waar eerst alleen de echte volharder het meldpunt van de gemeente wist te vinden, kan nu iedereen direct iets over de buitenruimte melden. Met je telefoon binnen vier stappen en tellen kun je locatie, probleem en foto melden  bij de gemeente en hoeft de burger zich geen zorgen meer over te maken. Als het nodig is vraagt de gemeente je extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk wordt het opgelost.'

Voorstander
Het CDA is een sterke voorstander van deze manier waarmee je snel, makkelijk en meteen een gebrek kunt melden aan de gemeente op de plek en het moment wanneer de burger iets ziet wat niet deugt of beter kan en heeft het college van B & W gevraagd dit te onderzoeken. Het college heeft het onderzocht en kwam met de reactie dat het systeem te duur is om het te integeren in het huidige system. Maar het is wel mogelijk de Buitebeter app te gebruiken. Meldingen worden automatisch doorgestuurd naar de gemeente.

Download van de buitenbeterapp op smartphone kan via www.buitenbeter.nl

Lees meer over:

cda app buiten beter
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.