woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Parkeersituatie centrum Werkendam veranderd

4 december 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Wie de auto wil parkeren vlak bij het centrum van Werkendam, krijgt te maken met een verandering. De parkeersituatie op de Gedempte Haven, Nieuweweg en het Plein is gewijzigd.

Afgelopen week zijn verkeersborden geplaatst waarmee de parkeerverbodzone van kracht is geworden. Het verkeersbesluit voor het instellen van de parkeerverbodzone is afgelopen zomer genomen. Dit betekent dat u alleen nog in de parkeervakken in de Gedempte Haven, de Nieuweweg of het Plein mag parkeren.

Zijn de parkeervakken op de Gedempte Haven, de Nieuweweg of het Plein vol? Dan kunt u uitwijken naar de Sasdijk en de Burcht. Hier zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

De parkeertijd in de blauwe zone in de Hoogstraat, Merweplein en Lijnbaan uitgebreid van 1 naar 2 uur. Dit betekent dat u op die plekken maximaal 2 uur mag parkeren. Een parkeerschijf kunt u bij deelnemers van ondernemersvereniging DES halen.

Extra controles

De gemeente Werkendam gaat de komende tijd extra controleren op juist parkeren. Dus voorkom boetes en irritaties en zorg dat uw auto geparkeerd staat daar waar het mag óf bezoek het centrum op de fiets!
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.