woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Werkendam heeft nieuwe gemeentesecretaris

12 november 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Werkendam heeft met ingang van 01 januari 2015 een nieuwe gemeentesecretaris / directeur in de persoon van Ad van Oudheusden. Hij vult hiermee de vacature op die was ontstaan na het gedwongen vertrek van Erwin Koenen.

Van Oudheusden was de afgelopen jaren werkzaam als regiodirecteur Brabant Noord-Oost en programma directeur veiligheid bij GGD Hart van Brabant. Daaraan voorafgaand was hij werkzaam als gemeentesecretaris / directeur bij de gemeente Geertruidenberg. Daar was hij een kleine drie jaar afdelingshoofd, en vervulde daarna de functie van secretaris. Dat deed hij vier jaar.
 
Van Oudheusden volgt Erwin Koenen op die op in juli 2014 zijn werkzaamheden als gemeentesecretaris heeft beëindigd.

Overeenkomst
In de afgelopen periode hebben het college en Erwin Koenen gesprekken gevoerd om tot een passende oplossing te komen. Met ingang van 1 november 2014 is er overeenstemming bereikt over een regeling die hem de mogelijkheid biedt een weg in te slaan naar ander werk.
Hij heeft met ingang van 1 november 2014 zijn rol als gemeentesecretaris neergelegd en is vanaf die datum in algemene dienst bij de gemeente Werkendam. Vooruitlopend op een nieuwe baan, is Koenen vanaf begin november 2014 gedetacheerd naar een werkgever binnen de regio West Brabant. Zodra hij een andere vaste betrekking heeft gevonden, treedt hij uit dienst bij de gemeente Werkendam.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.