vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Actie en infomiddag moet HBV leden opleveren

30 september 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De huurdersbelangenvereniging (HBV) Land van Heusden en Altena start met een ledenwerfactie om zo met nog meer huurders hun belangen nog beter te behartigen. Mensen die komend jaar lid worden krijgen een gratis spaarlamp ter waarde van 7 euro aangeboden. De jaarlijkse contributie van de vereniging bedraagt 2,75 euro.

De vereniging stelt zich ten doel het behartigen van de belangen van huurders voor zowel de woningen als de woonomgeving, waarborgen of doen waarborgen van de rechtspositie van de huurders en in gezamenlijk overleg met huurders en bewoners, bevorderen van de leefbaarheid en het welzijn in de directe woonomgeving. De vereniging werkt daarin samen met Woonservice Meander.

Themabijeenkomst
Om kennis te maken met de HBV wordt woensdag 15 oktober vanaf 19.30 uur een themabijeenkomst gehouden voor huurders over brandveiligheid door de brandweer in de Kwinter te Werkendam. Tevens wordt een presentatie gegeven door Woonservice Meander over haar werk in het voorbije jaar. Ook leden van de HBV die de thema-avond bezoeken krijgen een spaarlamp cadeau.

www.hbvheusdenenaltena.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.