donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Lady-leukigheid bij Ballegooyen Modes

8 april 2014 (door Redactie)

DUSSEN - Precies een jaar geleden werd bij Ballegooyen Modes in Dussen de eerste Ladiesnight georganiseerd. Inmiddels lijkt dit mode-evenement een vaste plek te krijgen op de fashion-kalender van Ballegooyen Modes. De vele enthousiaste bezoekers op deze avond bevestigen het succes en dat vraagt om herhaling.

‘Een avondje uit met vriendinnen en genieten van alles wat met uiterlijk, stijl en mode heeft te maken. Het concept klinkt eenvoudig maar je moet er natuurlijk wel de juiste locatie voor hebben met genoeg ruimte’ vertelt Jolanda Vos, samen met Jan Vos eigenaar van Ballegooyen Modes in Dussen. ‘De ruimte hebben we en samen met ons team weten we inmiddels hoe we veel bezoekers op kunnen vangen. Het voorbereiden van een ladiesnight bestaat voornamelijk uit het benaderen van mensen die zich willen presenteren met diensten en producten en het samenstellen van de zeer gewilde goodiebags.’ De goodiebag, een tas met allerlei kleine cadeautjes was deze keer extra gewild. Er zaten drie zogenaamde mysterybags tussen, voorzien van een cadeaubon ter waarde van 125 euro.

Gezellig
Daarnaast konden de bezoekers de winkel door voor een persoonlijk kleuradvies, een massage of styling-advies van een visagiste of kapper. Uiteraard mocht de mode niet ontbreken. Tijdens een drietal trendshows showden dressmen en mannequins op spectaculaire wijze de modetrends van dit moment, nachtkleding van Krimpenfort en de laatste haarmode door Kapper Corné. Samen met vriendinnen op de foto kon bij modefotograaf Frank van Rooij en snuffelen door snuisterijen kon bij de tafel van Oude Liefde uit Woudrichem. Natuurlijk was daarbij ook wat te knabbelen en te drinken, verzorgd door ‘huiscateraar’ De Koppelpaarden. ‘Wat gezellig hier, de volgende keer komen we zéker weer!’ was de enthousiaste reactie van twee vriendinnen uit Oosterhout.

(Foto: De trends kwamen dansend voorbij tijdens de derde ladiesnight  - foto: Nikolette van der Heide)

Lees meer over:

Dussen Balegooyen Modes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.