donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Werkendammer Arie Jonkman schiet plaatjes van 30 meter

5 april 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Fotograaf Arie Jonkman heeft wee enn noviteit. Afgelopen week maakte hij een panoramafoto van Zaltbommel die uitvergroot kan worden naar dertig meter en dan nog steeds super scherp is. Een fotografisch staaljte van vernuft.

Het lijkt evenwel een voudig. Er worden door Jonkman honderd foto's gemaakt, aan elkaar gezet en die compilaite kan ver uitvergroot worden.

Andere plaatsen die Jonkman heeft al heeft 'gedaan' zijn Dordrecht, Antwerpen en Werkendam. Jonkman gaat door: 'De komende tijd zullen er regelmatig plaatsen bijkomen.'

Zaltbommel is HIER te bekijken...

Binnenvaart
Arie Jonkman heeft 25 jaar als kapitein op een binnenvaarttanker gewerkt. Fotograferen was in die tijd voornamelijk hobby. Vanuit die hobby is geleidelijk de professionele fotografie ontstaan. Sinds het jaar 2000 is Jonkman fulltime als fotograaf werkzaam en verschillende scheepvaartbladen publiceren inmiddels iedere week zijn foto’s.

Jonkman is autodidact en weet de digitale technieken van deze tijd goed toe te passen: het bewerken van foto’s, compilaties maken met logo’s, het ontwerpen en vervaardigen van bedrijfspresentaties met een combinatie van foto en film en geluid, nachtfotografie enzovoorts. Voeg daar zijn tomeloze enthousiasme bij en het concept Jonkman is helder.

Voor wie meer interesse of vragen heeft, Arie Jonkman is eenvoudig te mailen of te bellen en ook een uitleg is mogelijk.
E-mail: info@jonkmanfotografie.nl - telefoon 0653 913 303.

(Bij de foto: Jonkman zelf 'geschoten' - Foto Shipnet) 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.